Slik tipser det norske folk om tyvegods og svindel.

DinSide Det finnes nettsteder du kan benytte deg av for å unngå svindel og omsetning av tyvegods. Ett av disse nettstedene er Ettersøkt, som per i dag er Norges største tyveriregister. Les mer på Dine Side  .


NOKAS-penger til Ettersøkt

Konserndirektør Morten Thorsrud i If sier Ettersøkt er et viktig bidrag for å hindre spredning av tyvegods fra organiserte bander. Les mer .


Ettersøkt får NOKAS-penger

Det finnes et verktøy du kan benytte deg av for å unngå svindel og omsetning av tyvegods. Nå får nettstedet Ettersøkt penger fra NOKAS-ranet for å jobbe videre.Det er If Skadeforsikring som står bak tiltaket. De mener Ettersøkt er en av de beste midlene som finnes for å hindre spredning av tyvegods. Les mer.


Politiet har mistet et viktig verktøy

NRK.no - Nettstedet ettersøkt.no hjalp politiet med tips i vinningsforbrytelser inntil Justisdepartementet skjerpet retningslinjene. Det kan ha ført til færre tips til politiet. Les mer her....

..

Tyvenes skrekkside!

Dette er alle tyvers mareritt. Det finnes et verktøy du kan benytte deg av for å unngå svindel og omsetning av tyvegods, skriver DinSide.no

 

 

.

Tyvenes skrekkside

Hjemmesiden Ettersokt.no har allerede ført til mange oppklaringer av tyveriet som er gjort. - Siden er vinn vinn situasjon for alle unntatt de som stjeler! Lokalavisen - Østkantavisa.no - Lokalavisafrogner.no - Nordreakerbudstikke.no og Akersposten.no.

.

..

Umulig å omsette

Les mer i Kapital (bildefilen åpner i nytt vindu)

 

.

...

Registrer tyvegodset (ringblad.no)

Jevnaker skole oppfordres til å registrere de stjålne datamaskinene på internett. Les mer på ringblad.no

.

..

Storinnbrudd på Omlidstranda Camping (Østlands-Posten)

Natt til i går ble det begått innbrudd i over 40 campingvogner på Omlidstranda camping.
Les mer på op.no

.

..

Tyvegods blir registrert på nettet (Aftenbladet)

Alle som ønsker å kjøpe en brukt vare på ærlig vis, kan sjekke om varen er stjålet eller ettersøkt på internett.

Les mer på aftenbladet.no

Last ned artikkel her (pdf)

 

..

.

Styr unna tjuvgods (Aktuell Sikkerhet / På Sekundet)

Nettstedet ettersokt.no gjør det sta­dig vanskeligere for kriminelle å få solgt det de har stjålet. Det nærmer seg 30 000 unike brukere i måneden og vokser med ekspressfart. Artikelen er publisert i tidskriftene Aktuell Sikkerhet (2-07) og På Sekundet (4-07)

Last ned artikkel her (pdf)

.

.

Nytt nettsted mot tyveri og heleri

Tjenestene er åpen, gratis for alle og fungerer slik at dersom en eiendel blir stjålet, meldes dette også til både politiet.

Les mer her

 

 

.

Ny nettside sporer tjuvgods

Med tjenesten kan stjålne objekter meldes til både politi og ettersokt.no. Objektet legges ut på nettet som stjålet og er fullt søkbart med bilde og beskrivelse. Les mer her

 

 

.

Base for tjuvgods på nettet (Sunnmøreposten)

Redd for å kjøpe tjuvgods? Eller vil du ha hjelp til å finne igjen bilen din? Artikelen er publisert i Sunnmøreposten, onsdag 4. oktober 2006.

Last ned pdf her

 

.

Nettside skal finne dine stjålne gjenstander (VG)

... og politiet vil samarbeide med den

(VG Nett) Har du blitt frastjålet noe? Her er nettsiden som kan finne det igjen for deg. Ettersokt.no vil samle en oversikt over alt som blir stjålet i Norge. Les mer på vg.no